Канзас Сити Чийфс защити . Чийфс победиха Сан Франциско 49ърс с

...
Канзас Сити Чийфс защити . Чийфс победиха Сан Франциско 49ърс с
Коментари Харесай

Канзас Сити защити титлата си от НФЛ

Канзас Сити Чийфс отбрани. Чийфс победиха Сан Франциско 49ърс с 25:22 след продължение в Супербоул LXIII в Лас Вегас. По този метод отборът завоюва трета купа в последните пет сезона.

В воин за тима от щата Мисури се трансформира уайд рисийвърът Мекол Хардман. Той улови шампионския пас от куотърбека Патрик Махоумс в продължението. Пръстенът е трети шампионски за Махоумс и за треньора Анди Рийд.

До полувремето играта бе доминирана от мощното показване на отбраните и на двата тима. На почивката Сан Франциско водеше с 10:3, след тъчдаун на рънингбека Кришчън МакКафри. Изненадващо той пристигна след подаване, направено от уайдресийвъра Джауан Дженингс.

В третата четвърт Канзас Сити осъществя 10 безответни точки. Първият тъчдаун в мача за Чийфс, който бе и единствен за тях в постоянното време, бе дело на уайдрисийвъра Маркез Валдес-Скантлинг.

В началото на четвъртата четвърт тъчдаун на Джауан Дженингс даде задатък на Сан Франциско – 16:13. Допълнителна точка не беше осъществена, защото ударът на кикъра Джейк Мууди беше блокиран. Канзас Сити изравни с сполучлив фийлд гол на Харисън Бъткър по-малко от шест минути преди края.

В заключителните две минути двата тима си размениха по още един фийлд гол за 19:19. Този на Чийфс пристигна три секунди преди края на постоянното време.

В продължението Мууди вкара нов фийлд гол за 22:19. Махоумс и Канзас обаче имаха последната дума.

За „ Най-полезен състезател “ в мача бе определен Патрик Махоумс, което му се случва за трети път.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР